QASEH GOLD

SIHAT ITU JIHAD, QASEH GOLD PILIHAN ANDA

Menyediakan bajet yang bersesuaian untuk suplemen kesihatan bagi diri sendiri dan seisi keluarga memang suatu pelaburan yang berbaloi. Apatah lagi suplemen yang halal, suci, bersumberkan bahan semulajadi dan yang disebut dalam Al Quran dan As Sunnah.

Qaseh Gold menyediakan pelbagai makanan kesihatan berasaskan makanan Sunnah dan ramuan semulajadi yang terpilih. Ramuan seperti kurma, delima, buah tin, buah zaitun, air zam zam, madu, habbatus sauda dan za'afaran merupakan antara makanan Sunnah yang tidak syak lagi memberikan banyak manfaat kepada kesihatan.

Produk Qaseh Gold seperti Qaseh Gold Junior, Qaseh Gold Kekanda, Qaseh Gold Adinda dan Qaseh Gold Premier sesuai untuk semua peringkat umur bermula daripada peringkat umur kanak-kanak, remaja, dewasa dan warga emas. Ada juga produk kecantikan seperti Gojes by Qaseh Gold, Gojes Beauty Serum, BB Treatment Cream, Lipstik 05 dan Tonik rambut. Tidak lupa juga produk-produk bermutu lain seperti Qoqo Rindu Stevia, Garam Masakan Kristal, Rindu Cafe dan I-GE yang semestinya mengandungi bahan-bahan yang suci dan halal.  

Memilih supplemen yang sesuai dan serasi juga adalah pilihan masing-masing. Mahu tahu anda serasi atau tidak dengan Qaseh Gold, anda perlu mencubanya sendiri.

Jaminan kami, produk Qaseh Gold adalah dari bahan semulajadi yang bermutu tinggi. Hatta kurma yang digunakan juga adalah dalam bentuk pes. Bila anda makan Qaseh, anda boleh rasa serat-serat kurma.

Mengamalkan standard pengilangan GMP, setiap bulan kualiti ramuan Qaseh akan di  screening di makmal USM.

Kami serius dari awal pembuatan produk sehinggalah kepada perkembangan rakan niaga & prosedur bisnes yang patuh syariah @ Baraqah Practise.

Ramai yang telah mencuba & menilai sendiri produk Qaseh Gold ini.


Ramai juga telah yakin dan mula ber’QASEH’.  Alhamdulillah.

Berminat untuk dapatkan produk Qaseh Gold? 
WA 019-6930282 untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Pilihan ditangan anda. 
Pilihlah yang terbaik untuk diri dan keluarga.
Salam Qaseh =D


No comments:

Post a Comment